9 Ocak 2011 Pazar

Tanıştırmak isterim: Amerika ve Kıbrıs'tan iki tatlı Junk sever:)

Amerika'da yaşayan Nesli Capın'a Junk elbise ne kadar da yakışmış, çok beğendim doğrusu:) Yılbaşı için mail yolu ile sipariş vermişti. Gümrüğe rağmen yılbaşı gününe yetişti:) Bu arada harika bir haber; yılbaşı gecesi hamile olduğunu öğrenmiş, mutluluğu yüzüne yansımış değil mi?:) Çok tebrikler Nesli:)
 Veeee Cemreeeee :) Ne tatlı bir genç kız anlatamam:) Israrla Junk elbiseden edinebilmek için günlerce mesajlaştık. Kargodan Kıbrıs gümrüğü problemli dediğimde yılmadı ve onun motivasyonu sayesinde Kıbrıs'a göndermeyi başardık:) Bu arada meğer gümrükte problem yokmuş ve ben yanlış bilgilendirilmişim:) Cemre, Barbie gibi değil mi?:) Diz üstü çoraplarla çok cici ve güzel bir genç kız:) Junk elbiseleri sizlerin üzerinde görmek beni çok heyecanlandırıp mutlu etti doğrusu:) Fotoğraflar için de çok teşekkür ederim:) 
Elbiselerimizi alanların üzerinde görmek en büyük heyecanım bu ara:) Mağazanın bir köşesinde durup alanları gizlice kameraya çeksem manyak gözüyle bakmaları garanti ama napalım itiraf ettim işte:) Nesli ve Cemre'nin üzerindeki 2D pin-up elbiselerin ilk hali karpuzlu elbiseyi hatırlarsınız. Ben de hala çok severek giyiyorum:) Ne güzel şeymiş beğenileri paylaşmak:)
Deniz Berdan
Bu elbisenin yukarıdaki versiyonlarını Galata'da tasarım butiği Building'de bulabilmek mümkün:)
Deniz Berdan

4 yorum:

  1. Deniz ablamm tekrardan teşekkür ederimm !! :) Sizin canayakınlığınız,sıcakkanlılığınız ve mütevaziliğiniz sayesinde bir dileğim gerçekleşmiş oldu :).Ne de güzel yazmışsınız öyleee :) Umarım bir gün görüşebiliriz.İyi ki tanımışım sizi :) Cemre xx

    YanıtlaSil
  2. Evet hafiflemeye başladım bile, yakında bende bunları giyebilecek kadar hafiflemiş olacağım.
    Ne yalan söyleyeyim hafiflememin motivasyonlarından biridir bu elbiseler :)

    Bu arada bu elbiseleri sizin dışınızda birilerinin daha üzerinde görünce çok daha gerçek geldiler gözüme, ikisine de çok yakışmış darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  3. woouuu 2d karşıtı biri olan ben bile bu parçalara sempati duyuyorumm :)) gerçekten bu parçalar büyüleyici bir havaya sahipppp .) .) .)

    YanıtlaSil
  4. merhaba deniz hanım,bu elbiseler beni benden aldı!!^^ nasıl edinebilirim bu harika ötesilerden istiyorum ben dee:)))

    YanıtlaSil